EARLYBIRDS Begeleide Groepslessen

Een meeslepende en gezonde bewegingservaring in groep (max. 12p) onder constante begeleiding van een personal trainer met aangepaste muziek en verlichting. Kortom een uniek bewegingsconcept voor iedereen van jong tot oud.

In een topkader en dito beleving word je getraind naar een hoger niveau. Groepslessen waar telkens de vier pijlers van de functionele training aan bod komen : snelheid/uithouding/kracht en behendigheid-stabilisatie.

Alles gebeurt met individuele hartslagcontrole en aangepast aan je eigen niveau. Op je smartphone kun je daarna alle opgeslagen data bekijken en zien hoe je evolueert naar een next level. Een hartslagmeter met bluetooth is hierbij een must.We hebben er eentje in bruikleen. Bij aanschaf van één van onze abonnementen kun je er ook eentje kopen.

Zowel jong als oud, getraind of niet getraind kunnen perfect trainen in dezelfde groepsles.

 

Power/Kracht

Krachtgerichte oefeningen zijn gericht op verschillende soorten krachttraining (zwaar, explosief, fel en plyometrisch), uitgevoerd met sub-maximale belastingen en maximale snelheid.

Agility/Beweeglijkheid

Verschillende oefeningen moduleren snelheid en posities, waardoor deelnemers zich continu moeten aanpassen, terwijl herhalingen hen naar de maximale efficiëntie toewerken.

Speed/Snelheid

Snelheidstrainingen zijn gericht op het verbeteren van acceleratie, looppas, bewegingssnelheid en conditie met behulp van gerichte oefeningen en prestatiegerichte apparatuur.

Stamina/Uithouding

De specifieke trainingen betrekken meerdere spiergroepen. Hetzij in een constant tempo of met intense intervallen. Hierdoor wordt het lichaam uit de comfortzone gehaald en gestimuleerd in de juiste richting.